Staalnetten

Staalnetten en Natuurstenen Muren

De geplooide staalmatten VDM-prestipli hebben een draaddiameter van 5,5mm met mazen van 200x55mm. Er zijn verschillende hoogtes van de staalnetten en de lengte is 2485mm. De palen zijn Ø60/2mm en hebben de lengte van de draad (+eventueel betonplaat) + 70cm. De palen worden ruim in beton gegoten. De staalmatten worden aan de palen bevestigd door middel van zware gecoate beugels en inox bout met ronde kop en moer.

Eventueel worden onderaan de netten betonnen boordplaten voorzien van 30/250 cm die tussen nylon/kunstof betonplaathouders worden geklemd en ondersteund door ruim gegoten beton. (200kg/m³).

Er zijn verschillende hoogtes staalnetten te verkrijgen in zwart en groen.

De dubbele staalnetten hebben een draaddiameter van 6mm verticaal en 2 x 8mm horizontaal, met mazen van 200x55mm. Hoogtes zijn verkrijgbaar in veelvouden van 20cm, vanaf 1m.Deze staalnetten kunnen eveneens tussen ronde palen met bevestiging zware metalen klemmen, of tussen vierkante palen met uitwendige U-profielen of ‘Nieuwe’ ronde palen met inwendige U’profielen.

De steenhagen/muren worden normaliter gevaardigd door 2 x dubbele staalnetten op palen 60/120mm, met onderaan een betonnen fundering. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Staalnetten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x