Draadafsluitingen

Bij onze draadafsluiting werken we voornamelijk met metaal/gecoate palen die minimum 70cm in de grond zitten met een zeer ruime blok beton eraan gegoten (200kg cement/m³). De palenafstand varieert van 2 m tot 2,50 m, naar keuze van de klant. Deze palen worden ruim voorzien van beton en de draad heeft een dikte van 3 mm. Zowel hoek als tussenpalen gebruiken we dia 60mm en 2mm wanddikte!

Er worden 3 of 4 (afhankelijk van de draadhoogte) spandraden van 3.8 mm bevestigd op elke tussenpaal via spandraadglijders! Deze spandraadglijders zorgen ervoor dat de spandraad steeds op de juiste plaats blijft zitten en dat je jezelf niet kan verwonden aan gevaarlijke binddraden.Wij gebruiken aluminium doorvoerkoppen, tussenstukken bovenbuizen en schoordoppen, die in dezelfde kleur als de draad gecoat zijn. De schoordoppen worden bevestigd met inox bouten/moeren op gecoate beugels.    

De omheining wordt nooit aan de poortpaal bevestigd om problemen met de sluiting van de poort te voorkomen.Voor de stevigheid voorzien wij overal bovenbuizen. Naast de inox bouten en moeren is alles in dezelfde RAL kleur als de draad.

Indien er onderaan de draad een betonnen boordplaat wordt voorzien, zal deze geklemd worden tussen gerecycleerde kunstof betonplaathouders, die op hun beurt met een ruime betonblok worden vastgeklemd in de grond. Voordelen:onderhoudsvrij, lange levensduur, milieuvriendelijk, kleurvast, loopt in één lijn met de omheining.

De spanstaven worden met speciale klemmen opgespannen aan de begin- en eindpaal. Dit geeft een mooie afwerking en weer kan je jezelf niet bezeren aan geknoopte binddraad. De harmonicadraad wordt met de hand aan de spandraden geknoopt! (Voor de veiligheid van jezelf, de kinderen en de huisdieren).


Soms is het wenselijk om één à twee verstevigings-betonplaten te gebruiken, afhankelijk van het hoogteverschil met een hoger liggend perceel. Deze betonplaten bevatten twee verstevigingsbalken!! (worden eventueel nog extra verstevigd met ondergronds beton).

    

Kunsthaag, ideaal om een natuurlijk effect te creëren. Het is makkelijk aan te brengen, is UV-bestendigd en kan tegen vocht. Je hebt privacy en toch kan de wind erdoor.

        

Geplooide staalnetten met schorsmatten zichtdicht gemaakt. En kunsthaag op draadafsluiting.Draadafsluitingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x