Draadafsluitingen

Bij onze draadafsluiting werken we voornamelijk met metaal/gecoate palen die minimum 70cm in de grond zitten met een zeer ruime blok beton eraan gegoten (200kg cement/m³). De palenafstand varieert van 2 m tot 2,50 m, naar keuze van de klant. Deze palen worden ruim voorzien van beton en de draad heeft een dikte van 3 mm. Zowel hoek als tussenpalen gebruiken we dia 60mm en 2mm wanddikte!

Er worden 3 of 4 (afhankelijk van de draadhoogte) spandraden van 3.8 mm bevestigd op elke tussenpaal via spandraadglijders! Deze spandraadglijders zorgen ervoor dat de spandraad steeds op de juiste plaats blijft zitten en dat je jezelf niet kan verwonden aan gevaarlijke binddraden.Wij gebruiken aluminium doorvoerkoppen, tussenstukken bovenbuizen en schoordoppen, die in dezelfde kleur als de draad gecoat zijn. De schoordoppen worden bevestigd met inox bouten/moeren op gecoate beugels.    

De omheining wordt nooit aan de poortpaal bevestigd om problemen met de sluiting van de poort te voorkomen.Voor de stevigheid voorzien wij overal bovenbuizen. Naast de inox bouten en moeren is alles in dezelfde RAL kleur als de draad.

Indien er onderaan de draad een betonnen boordplaat wordt voorzien, zal deze geklemd worden tussen gerecycleerde kunstof betonplaathouders, die op hun beurt met een ruime betonblok worden vastgeklemd in de grond. Voordelen:onderhoudsvrij, lange levensduur, milieuvriendelijk, kleurvast, loopt in één lijn met de omheining.

De spanstaven worden met speciale klemmen opgespannen aan de begin- en eindpaal. Dit geeft een mooie afwerking en weer kan je jezelf niet bezeren aan geknoopte binddraad. De harmonicadraad wordt met de hand aan de spandraden geknoopt! (Voor de veiligheid van jezelf, de kinderen en de huisdieren).


Soms is het wenselijk om één à twee verstevigings-betonplaten te gebruiken, afhankelijk van het hoogteverschil met een hoger liggend perceel. Deze betonplaten bevatten twee verstevigingsbalken!! (worden eventueel nog extra verstevigd met ondergronds beton).

    

Kunsthaag, ideaal om een natuurlijk effect te creëren. Het is makkelijk aan te brengen, is UV-bestendigd en kan tegen vocht. Je hebt privacy en toch kan de wind erdoor.

        

Geplooide staalnetten met schorsmatten zichtdicht gemaakt. En kunsthaag op draadafsluiting.Draadafsluitingen

Tuinpoorten

Lees meer keyboard_arrow_right

Metalen Sierpoorten

Lees meer keyboard_arrow_right

Hout- en houtlook poorten

Soms is het interessant om hetzelfde houtsoort te kiezen als de omheining, nl. diep geïmpregneerd Grenen of ThermoWood Triple. Door een Ral-kleur te kiezen voor de metalen delen van de poort die nauw in de buurt ligt van de kleur van het hout, creëer je optisch één geheel.

Lees meer keyboard_arrow_right

Staalmatten: Prestipli of dubbele staalmatten 8/6/8mm

Prestipli 5,5mm of dubbele staalmatten 8/6/8mm. Geplaatst met ronde palen 60/2mm en zware metalen klemmen. Of voor de dubbele staalmatten kan dit ook met vierkante palen 60/2mm en opgelaste U-profielen. Voor 100% zichtdichtheid: combinatie dubb. staalmat met vierkante palen en VDM-band 190mm.

Lees meer keyboard_arrow_right

Stenen muren

De stenenhagen worden met dubbele staalmatten 8/6/8mm en palen 120mm gemonteerd. Voor de vulling is dit doorgaan Moulongrind 60/85. De verlengde palen worden steeds met beton gefundeerd. Hoogte van de staalmatten zijn 1m - 1,20m - 1,40m - 1,60m - 1,80m - 2m en 2,40m.

Lees meer keyboard_arrow_right

Houten afsluitingen

Lees meer keyboard_arrow_right

Hekwerken

Metalen hekwerken OP MAAT naar bestaande modellen of nieuwe creatie van de klant. Zorgvuldige laswerken met nazorg in galvanisatie en poeder coating in Ral-kleur naar wens. Industriële coating.

Lees meer keyboard_arrow_right

Dichtingsmaterialen.

Bestaande draad kan ingeweven worden met zeer duurzame VDM-band, kunsthaag, zichtdichte doek met verstevigde rand en messingringen, schorsmatten, ericamatten, bamboestokken, wilgenmatten, .... Of men kiest voor voor een afsluiting die meteen zichtdicht is.

Lees meer keyboard_arrow_right

Carports, tuinhuizen, overkappingen op maat.

Lees meer keyboard_arrow_right

Paardenstallingen

Lees meer keyboard_arrow_right

Paardenafsluiting

Lees meer keyboard_arrow_right

Kennels & Kooien

Lees meer keyboard_arrow_right

VDM-Board

Dit zijn metaal-gecoate panelen van 2m lang en 1,80m hoog, waaronder eventueel een donker grijze betonplaat geplaatst wordt. De panelen bestaan uit verzinkt en gecoate staalnetten waarin drie horizontale vakken VDM-platen geschoven worden. De palen zijn vierkant 60/60/2mm of NIEUW 2800 M (2,80m lang), met U-profielen waarin de panelen en betonplaten worden bevestigd. Alle palen worden steeds zwaar in de beton gezet!!!

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x